Deschideți aplicația noastră gratuită grozavă!

Profitați de oferte exclusive.

Deschidere aplicație
Modul de control de la distanță cu 4 canale pentru învățarea în infraroșu
Modul de control de la distanță cu 4 canale pentru învățarea în infraroșu
Modul de control de la distanță cu 4 canale pentru învățarea în infraroșu
1/1
See Translation
17.07lei
3.71

Modul de control de la distanță cu 4 canale pentru învățarea în infraroșu - roșu

Cupon:

promoție:

Suportă plata COD

Warehouse & Fee

Select
CN-099:Expediere între: Jun 01 - Jun 03

Product Options

Select
roșu
Accesare magazin

Recenzii

Discuţie

Fii PRIMUL să pui o întrebare.

Pune o intrebare

Descriere

Metode de învățare cu un singur canal:

Învățarea canalului 1: după ce alimentarea este activată, apăsați tasta K1 și eliberați-o, indicatorul luminos de învățare va clipi o dată, dovedind că primul canal a fost declanșat cu succes și apoi apăsați telecomanda care trebuie învățată.

Învățarea canalului 2: după activarea energiei, apăsați tasta K2 pentru a elibera, indicatorul luminos de învățare va clipi o dată, dovedindu-se că cel de-al doilea canal este declanșat cu succes, apoi apăsați telecomanda care trebuie învățată.

Învățarea canalului 3: după ce alimentarea este activată, apăsați tasta K3 pentru ao elibera, iar indicatorul luminos de învățare va clipi o dată, dovedind că al treilea canal este declanșat cu succes.

Învățarea canalului 4: după ce alimentarea este activată, apăsați butonul K4 pentru ao elibera, lumina indicatoare de învățare va clipi o dată, dovedind că canalul de învățare 4 a fost declanșat cu succes, apoi apăsați telecomanda care trebuie învățată.

Două, o cheie toate deschide o cheie toate metoda de studiu aproape.

De exemplu, tasta A (orice tastă) trebuie să fie oprită, tasta B (orice tastă) trebuie să fie activată, (dar A și B nu pot fi aceleași taste)

Învățare completă a butonului deschis: când alimentarea este activată, apăsați simultan K2K3, eliberați cele două taste, iar indicatorul luminos de învățare va clipi de 2 ori. În acest moment, apăsați punctul de control de la telecomandă la capul de primire a telecomenzii și apăsați butonul A pentru a învăța cu succes. Indicatorul luminos de învățare va clipi de 3 ori și această tastă A poate controla deschiderea completă a 4 canale în orice stare după învățarea reușită.

Învățare integrală: apăsați K3K4 și eliberați simultan două butoane, indicatorul luminos de învățare va clipi de 2 ori. În acest moment, apăsați telecomanda pentru a viza capul telecomenzii și apăsați butonul B pentru a învăța cu succes. Indicatorul luminos de învățare va clipi de 3 ori, iar această tastă B poate controla închiderea completă a 4 canale în orice stare, după studierea reușită.

Trei etape de operare, de auto-blocare, interblocare, punct de la comutare

Blocare: atunci când alimentarea este oprită, apăsați și țineți apăsată tasta de învățare K2, iar indicatorul de învățare va clipi de 3 ori. În acest moment, acesta este setat să interconecteze ieșirea. (apăsați butonul de la telecomandă, canalul corespunzător al modulului are ieșire și toate celelalte canale sunt închise fără ieșire)

Auto-blocare: când alimentarea este oprită, apăsați și țineți apăsată tasta de învățare K3 și alimentarea se va activa. Indicatorul de învățare va clipi de 3 ori, iar ieșirea va fi setată ca ieșire cu auto-blocare. (apăsați butonul de la telecomandă, canalul de ieșire corespunzător al modulului nu va afecta starea altor canale, iar starea de ieșire a telecomenzii va fi deschisă).

Inching: în starea de defectare a curentului, apăsați și țineți apăsat butonul de învățare K4 și porniți-l și indicatorul de învățare va clipi rapid de 3 ori, setat ca ieșire de intrare. (Apăsați butonul de la telecomandă, canalul corespunzător al modulul va avea ieșire și va elibera ieșirea telecomenzii pentru a opri.)

Specificație

Dimensiuni și greutate

Greutatea produsului: 0,0130 kg
Greutatea pachetului: 0,0150 kg

Conținutul pachetului

Conținutul pachetului: Modul 1X

Recommended Products

Sponsored Products

Bonus pentru noul membru: cupon de 10 USD
17.07lei

Modul de control de la distanță cu 4 canale pentru învățarea în infraroșu

Culoare

Cantitate - +
rate: alegere
loading...
loading...
anulare
loading...
loading...
loading...

Recenzii

0 *****
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Toate ( 0 )
  • ( 0 )
  • ( 0 )
Vizualizare mai multe
Vizualizare mai multe